NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

18.10.2017
tekst
tekst

Poslovne Vijesti

20 GODINA AKCIJE 'KUPUJMO HRVATSKO' Hrvatska gospodarska komora vas poziva na sudjelovanje

Foto: HGK

Ovogodišnja akcija u Zagrebu trajat će dva dana.

Foto: HGK

Autor: CroExpress

Hrvatska gospodarska komora poziva vas da sudjelovanjem u akciji Kupujmo hrvatsko u Zagrebu uveličate svečanu proslavu 20. rođendana te akcije. 

Projekt Kupujmo hrvatsko započeo je još 1997. godine kao ideja da se prepoznaju, označe i izdvoje kvalitetni hrvatski proizvodi te im se od tada dodjeljuju znakovi Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko, a do danas je ovaj projekt dobio razmjere sveobuhvatne nacionalne akcije s velikim gospodarskim i društvenim značenjem. 

Hrvatska gospodarska komora 20 godina nastoji kontinuirano promovirati sve one tvrtke, obrte, zadruge, udruge, obiteljska poljoprivredna gospodarstva te pojedince koji svojim radom, znanjem i kreativnošću pridonose razvoju gospodarstva, čime žele dati na važnosti odabranim izlagačima čiji se proizvodi i usluge na domaćem tržištu odlikuju vrhunskom kvalitetom kao rezultatom hrvatske tradicije, razvojno-istraživačkog rada, inovacije i invencije.

Ovogodišnja akcija u Zagrebu trajat će dva dana, čime žele istaknuti birane izlagače. Akciji će se pridružiti i ključni predstavnici djelatnosti trgovine kao potencijalni distributeri te tvrtke iz financijskog sektora i drugi ključni sudionici. Cilj je educirati i osvijestiti širu javnost o važnosti kupovanja hrvatskih proizvoda kao pokretača otvaranja novih radnih mjesta i očuvanja postojećih uz povećanje konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva.

U Zagrebu će 21. i 22. rujna 2017. godine od 9 do 19 sati hrvatske tvrtke na Trgu bana Josipa Jelačića i na Europskom trgu imati priliku izlagati svoje proizvode.

Komora će i ove, kao i prethodnih godina, svojim članicama omogućiti besplatno sudjelovanje u akciji Kupujmo hrvatsko, dok je kotizacija u iznosu od 500 kuna predviđena za sve izlagače koji nisu članice HGK (obrti, OPG-ovi, udruge, zadruge i domaće radinosti). Komora će u sklopu ovoga događanja svakom izlagaču osigurati: izlagačko mjesto, priključak za struju, natpisnu plohu, promicanje izlagača prije, za vrijeme i nakon održavanja akcije, oglašavanje putem weba Kupujmo hrvatsko i profila te akcije na Facebooku.

'Kako bismo zajedno osnažili domaće gospodarstvo, pozivamo vas da nam se pridružite na Trgu bana Josipa Jelačića i na Europskom trgu te svojim sudjelovanjem pomognete u ostvarenju zajedničkog cilja – promociji i razvoju hrvatskoga gospodarstva. Proslavimo 20. rođendan zajedno!', poručuju iz HGK.

Informacije o akciji možete dobiti u Komori Zagreb, od Irene Fresl Rendulić, tel.: 01/460-6816 i na e-mail: ifresl@hgk.hr.

Tvrtke se mogu prijaviti obrascem u pratećim dokumentima na ovoj stranici.

19.09.2017.

Foto: HGK

KUPUJMO HRVATSKO 'Ne želimo da u inozemstvo odlazi hrast, već namještaj'

16.10.2017.

Hrvatska je jaka koliko je jako njezino gospodarstvo. Više>

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

KAKO RAZVITI STRATEGIJU IZVRSNOSTI? Dođite na tribinu i doznajte!

12.10.2017.

Strategija izvrsnosti izbor je i razvoj najboljeg mogućeg načina poslovanja. Više>

Foto: Zoran Stupar

OTVORENE NOVE DIREKTNE LINIJE IZ SKANDINAVIJE I FINSKE Hrvatska turistička zajednica organizirala putovanje 'Buy Croatia'

11.10.2017.

Projekt putovanja je iniciran od strane Predstavništva HTZ-a u Skandinaviji. Više>

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Rutesheim - Croatia B

FOTO: Hrvatski dan Luksemburg

FOTO: Croatia Bietigheim - FC Löchgau

FOTO: Hercegovačka večer u Gerlingenu

FOTO: Štenci za udomljavanje

FOTO: Susret iseljenih Uzdoljana

FOTO: Germania - Croatia Bietigheim

FOTO: Velika Gospa

FOTO: IV. Hrvatske svjetske igre, treći dan

FOTO: Sommerfestival der Kulturen