NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

17.07.2018
tekst
tekst

Zdravlje

OBLIKUJTE NOVI OSMIJEH Invisalign terapijom u zagrebačkoj poliklinici IMED!

Pridružite se društvu od 3.5 milijuna zadovoljnih pacijenata.

Br. pregleda: 1310

Autor: CroExpress/PR

Poliklinika Imed vodeća je regionalna privatna poliklinika fokusirana na područje lica, čeljusti i usta pri čemu su svi segmenti pokriveni na specijalističkoj razini. Djelatnost poliklinike Imed objedinjuje maksilofacijalnu, rekonstrukcijsku i plastičnu kirurgiju, stomatologiju i zubotehnički laboratorij.

Od osnutka 2009. godine,
poliklinika Imed pruža vrhunsku uslugu svojim pacijentima. Njeni stručnjaci obrazovali su se i stručno usavršavali u Hrvatskoj i inozemstvu, a također redovito sudjeluju na stručnim kongresima kao polaznici i predavači.

Stalna edukacija stručnog osoblja
poliklinike Imed i profesionalizam liječničkog tima uz suvremenu tehnologiju omogućavaju vrhunsku uslugu u poliklinici. Osam specijaliziranih ambulanti pod jednim krovom i vlastiti laboratorij zaslužni su za kvalitetnu i brzu uslugu. Pacijent je u poliklinici Imed u središtu događaja. Imedovi stručnjaci njeguju multidisciplinaran, ali istovremeno i individualan pristup prema svakom pacijentu.

Kako kod nas dolaze pacijenti iz cijele regije,
poliklinika Imed pobrinula se da dobiju vrhunsku uslugu i mjesto oporavka tako se u vrlo kratkom vremenu mogu vratiti svom svakodnevnom životu.

Zašto odabrati upravo nas?

Svi dentalni zahvati na jednom mjestu uz kompletnu dijagnostiku u osam moderno opremljenih ordinacija.
Osam doktora dentalne medicine, uključujući specijaliste iz područja protetike, ortodoncije, parodontologije, oralne kirurgije i anesteziologije te vlastiti dentalni laboratorij.
Potpuno individualiziran pristup.

ORTODONCIJA

Voditelj odjela ortodoncije je prof.dr.sc. Sandra Anić Milošević, profesorica na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Profesorica Anić Milošević se niz godina bavi znanstvenim i kliničkim radom uljepšavajući osmijehe pacijenata koji joj dolaze iz cijelog svijeta. Iza nje su stotine i stotine uspješno riješenih najtežih ortodontskih anomalija.Više primjera možete vidjeti na našoj internet stranici.
Ortodoncija je specijalizirana disciplina dentalne medicine koja se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zubi i međučeljusnog odnosa. Brojni su razlozi krivih postava zubi i čeljusti; genetika, perzistentni mliječni zubi, prerani gubitak mliječnih zuba, manjak ili višak stalnih zuba itd.

U IMEDU se koriste najmodernije ortodontske naprave i tehnike, no najčešće se pacijenti odlučuju na fiksnu ortodontsku terapiju estetskim ili metalnim bravicama, a u zadnje vrijeme povećana je i potražnja za Invisalign terapijom.


Što je Invisalign?


Invisalign terapija predstavlja revoluciju u ortodonciji gdje su standardne bravice zamijenjene prozirnim udlagama rađenim upravo po Vašoj mjeri. Najsofisticiranija tehnologija omogućuje doktoru prikaz 3d virtualnih modela pomoću kojih se izrađuje precizan plan terapije u kojem su uključene sve faze promjena pozicije zuba te prikaz konačnog očekivanog rezultata po završetku terapije. Prema detaljnom vremenskom planu terapije izrađuje se određen broj udlaga koje se mijenjaju, pri čemu postepeno miču zube i djeluju na njih horizontalnom i vertikalnom silom a po potrebi ih i rotiraju, ovisno o pojedinačnoj terapiji. Udlage su prozirne što im daje veliku prednost u odnosu na klasične bravice, a za postizanje najboljih rezultata preporuča se nositi ih 20 do 22h na dan.


PREDNOSTI:
- gotovo nevidljiv
- može se skinuti i oprati zubi i aparatić kada god želite
- možete sve jesti jer ga za vrijeme jela vadite iz usta
- zahtijeva manje posjeta ortodontu
- bez neugodnih metalnih žica i bravica kao kod klasičnog fiksnog aparatića
- računalna 3D animacija tijeka terapije i konačnog rezultata prije samog početka terapije
- terapiju izrađuje i provodi ortodont koji je završio posebnu Invisalign edukaciju

TRAJANJE:
Ovisi i anomaliji, no najčešće kraće nego klasična terapija fiksnim aparatom.

IZGLED:

Invisalign je najnevidljiviji aparatić jer se radi o potrpuno prozirnim folijama koje mijenjate svaka dva tjedna. Pacijent svaku udlagu nosi po dva tjedna, a zatim promijeni na sljedeću. Nema žica i bravica!
Praktičan, bezbolan i namjenjen za lako skidanje.

KOLIKO ČESTO MORAM IĆI ORTODONTU?

Invisalignom se može transformirati osmijeh i izravnati zubi u manje posjeta ortodontu čime je to idealna terrapija za pacijente koji stanuju u inozemstvu ili često putuju.

KAKO SE JEDE S UDLAGAMA?

Prilikom jela se udlage izvade i spreme u posebnu kutijicu koju dobijete prilikom predaje aparata.Nakon jela operete zube i plastiku te udlage vratite u usta. Ne može biti praktičnije!

POSTUPAK:
Je vrlo jednostavan. Počinjemo dijagnostikom u jednim posjetu te vam nakon sedam dana na ekranu možemo prikazati cijeli tijek terapije i konačan rezultat. Nakon uzimanja otisaka ili skeniranja zuba, ortodont izrađuje virtualni plan terapije u softweru u kojem vam i prije početka terapije možemo pokazati kako će zubi izgledati na kraju. 

KOME JE NAMIJENJEN?

Svima koji žele lijep osmijeh najmodernijom tehnologijom. Invisalign je opcija i za djecu i za odrasle.

POSTOJI LI NEŠTO ŠTO NE SMIJEM JESTI?

Ne. Izravnajte zube, oblikujte novi osmijeh i pridružite se društvu od 3.5 milijuna zadovoljnih pacijenata koji su prošli Invisalign terapiju. Invisalign je zaštićeno ime i nastao je kao rezultat dugogodišnjeg istraživanja te je najpouzdaniji i najučinkovitiji sustav daleko ispred konkurencije.Za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte:

Poliklinika IMED

Selska cesta 90A
Zagreb 10000, Hrvatska
Tel. +385 (0)1 366 8936
Fax. +385 (0)1 366 8934
info@imed.hr

Radno vrijeme:
ponedjeljak - petak: 8:00 - 21:00 sati
subotom: po dogovoru

13.09.2017.

Poliklinika Dubravica

POLIKLINIKA DUBRAVICA Fizikalna terapija u srcu Dalmacije

29.06.2018.

Uz sve stomatološke usluge, Poliklinika Dubravica u sklopu impozantnog objekta nudi i razne druge medicinske usluge i to u moderno opremljenom Medicinskom centru Vodice. Više>

Foto: PR

UGLEDNI STRUČNJAK NAM OTKRIVA Sve što ste željeli znati o estetskoj operaciji nosa

18.06.2018.

Dr. Vladimir Borić voditelj je odjela za estetsku kirurgiju u Poliklinici IMED. Više>

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Misa na otvorenom

FOTO: Navijači prije utakmice

FOTO: Navijači u Moskvi

FOTO: Turnir Slavko Bagarić u Nürnbergu

FOTO: Brijuni

FOTO: Slavlje u iseljeništvu

FOTO: Slavlje za pamćenje

FOTO: 52. Tamburaški festival

FOTO: Fotografije navijača za CroExpress

FOTO: Kolinda Čestita