NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

19.03.2018
tekst
tekst

Sport

HRVATSKA PRIČA O USPJEHU U ŠVEDSKOJ Djevojke Croatie Malmö iduće sezone mogle bi zaigrati u 3. ligi

Foto: CroExpress

Još tri utakmice do kraja.

Br. pregleda: 1885

Foto: CroExpress

Autor: CroExpress

Ženska ekipa Croatie Malmö čvrsto kroči prema ostvarenju svog ovogodišnjeg cilja – promociji u treću ligu! U nedjelju su 'pomele' lokalnog konkurenta i ostale na drugom mjestu.

Croatia Malmö pokrenula je ekipu ženskih seniorki pred sezonu 2016. Ligaško natjecanje započele su u početnoj 4. ligi i u prvoj godini natjecanja osvojile četvrto mjesto. Zamalo im je izmaklo jedno od prvo dva mjesta koja omogućavaju izravan prolaz u viši rang natjecanja – 3. ligu.

U sezoni 2017. priključilo se još nekoliko igračica. U natjecanje su krenule vrlo dobro i cijelu su godinu pri vrhu tablice. Tri utakmice do kraja sezone čvrsto drže drugo mjesto koje im omogućava željenu promociju.

U nedjelju su djevojke zaigrale protiv lokalnog konkurenta 'Holma – Kroksbäck'. Nismo dugo čekali na prvi pogodak, Dinka Jašarević otvorila je utakmicu zgoditkom za 1:0. Croatia je dominirala ostatak utakmice, redali su se golovi. Nicole Torres Oriz zaključila je sjajnu predstavu Croate Malmö pogotkom za konačni rezultat od 7:0 .

Trener Josip Cindrić, bivši igrač NK Croatie Malmö, nije krio zadovoljstvo. Njemu i djevojkama želimo uspjeh i u preostale tri utakmice kako bi ostvario zacrtani rezultat i promociju u treću ligu.

11.09.2017.

Foto: Ante Mihaljević

VELIKA POBJEDA U GRADSKOM DERBIJU 'Pala' je Germania, Croatia Bietigheim u srijedu može preuzeti prvo mjesto u Bezirksligi!

13.03.2018.

Cijela ekipa Croatie ostavila je srce na terenu, a treneri su svojim potezima nadmudrili protivnike. Više>

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: TSV Eltingen - Croatia bietigheim 0:2

FOTO: Croatia Bietigheim - Germania 2:1

FOTO: Nin

FOTO: Predsjednica u Argentini

FOTO: Rimac Concept 2

FOTO: Korizmena duhovna obnova za mlade u Stuttgartu

FOTO: Ivana Štimac u Cro-Cafeu

FOTO: Snježne skulpture u Osijeku

FOTO: Korčula

FOTO: Zimska vježba MORH-a