NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

22.09.2017
tekst
tekst

Istinite priče

DJEČAK DIRLJIVOM GESTOM ISPUNIO SRCA SVOJIH SUGRAĐANA Nitko nije očekivao što će učiniti kad je prišao policajcu u restoranu s računom u ruci

Foto: Lakeland PD

Kada je dobio poruku, policajac Eddie Benitez imao je što vidjeti.

Foto: Lakeland PD

Autor: CroExpress

Devetogodišnji Noah iz američkog Lakelanda oduševio je sve policajce tog mjesta jednom svojom gestom kojom je pokazao koliko ih cijeni.

U restoranu Denny's Noah je vidio policajca i upitao majku Amandu može li mu platiti doručak. Naime, imao je sa sobom svoj novac kojeg je dobio za skori rođendan. Rekao je majci da će na račun napisati poruku policajcu.

Kada je dobio poruku, policajac Eddie Benitez imao je što vidjeti. 'Želim biti ti kad odrastem. Hvala ti na službi', napisao mu je Noah. Benitez je bio dirnut gestom i zahvalio je dječaku te se uslikao s njim.'Noah je danas dotaknuo srca svih nas. Vaša podrška jako puno znači svim muškarcima i ženama koji svakog dana oblače uniformu. Želimo ti najsretniji rođendan', poručili su iz policije Lakelanda na svom Facebooku.

No, priča tu ne završava. Da bi zahvalili Noi na njegovom poklonu, policija Lakelanda pozvala je dječaka u obilazak policijske postaje, kako bi mu zahvalio i načelnik. Osim toga, policajci su sakupili novac i dali ga dječaku da si kupi rođendanski poklon.

'Počašćeni smo poznavati Nou i bez sumnje će ispuniti svoj san da bude policajac u budućnosti. Bili bismo sretni da ga imamo u policiji Lakelanda', poručili su na svom Facebooku.

16.08.2017.

Ilustracija (foto: pixabay.com)

RUŽICA IZ MÜNCHENA 'Imam četiri domovine, neizmjerno sam zahvalna dragom Bogu'

17.07.2017.

Teško onome koji nema domovine, napisa njemački filozof Nietzsche. Više>

Foto: CroExpress

OPROSTILI SMO SE S NAŠIM MILIM ANĐELOM 'Nikola, Isus te je poveo sebi, u svoj lijepi stan radosti, sreće i spasenja...!'

21.06.2017.

Nikola Vidak teško je stradao 2007. godine kao neizravni sudionik prometne nesreće. Više>

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Susret iseljenih Uzdoljana

FOTO: Germania - Croatia Bietigheim

FOTO: Velika Gospa

FOTO: IV. Hrvatske svjetske igre, treći dan

FOTO: Sommerfestival der Kulturen

FOTO: IV. Hrvatske svjetske igre, drugi dan

FOTO: Pripreme Croatie Bietigheim

FOTO: Medvedgrad

FOTO: Tvrđava Minčeta

FOTO: Proslava u Bad Cannstattu