NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

17.07.2018
tekst
tekst

Istinite priče

DJEČAK DIRLJIVOM GESTOM ISPUNIO SRCA SVOJIH SUGRAĐANA Nitko nije očekivao što će učiniti kad je prišao policajcu u restoranu s računom u ruci

Foto: Lakeland PD

Kada je dobio poruku, policajac Eddie Benitez imao je što vidjeti.

Br. pregleda: 1983

Foto: Lakeland PD

Autor: CroExpress

Devetogodišnji Noah iz američkog Lakelanda oduševio je sve policajce tog mjesta jednom svojom gestom kojom je pokazao koliko ih cijeni.

U restoranu Denny's Noah je vidio policajca i upitao majku Amandu može li mu platiti doručak. Naime, imao je sa sobom svoj novac kojeg je dobio za skori rođendan. Rekao je majci da će na račun napisati poruku policajcu.

Kada je dobio poruku, policajac Eddie Benitez imao je što vidjeti. 'Želim biti ti kad odrastem. Hvala ti na službi', napisao mu je Noah. Benitez je bio dirnut gestom i zahvalio je dječaku te se uslikao s njim.'Noah je danas dotaknuo srca svih nas. Vaša podrška jako puno znači svim muškarcima i ženama koji svakog dana oblače uniformu. Želimo ti najsretniji rođendan', poručili su iz policije Lakelanda na svom Facebooku.

No, priča tu ne završava. Da bi zahvalili Noi na njegovom poklonu, policija Lakelanda pozvala je dječaka u obilazak policijske postaje, kako bi mu zahvalio i načelnik. Osim toga, policajci su sakupili novac i dali ga dječaku da si kupi rođendanski poklon.

'Počašćeni smo poznavati Nou i bez sumnje će ispuniti svoj san da bude policajac u budućnosti. Bili bismo sretni da ga imamo u policiji Lakelanda', poručili su na svom Facebooku.

16.08.2017.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Misa na otvorenom

FOTO: Navijači prije utakmice

FOTO: Navijači u Moskvi

FOTO: Turnir Slavko Bagarić u Nürnbergu

FOTO: Brijuni

FOTO: Slavlje u iseljeništvu

FOTO: Slavlje za pamćenje

FOTO: 52. Tamburaški festival

FOTO: Fotografije navijača za CroExpress

FOTO: Kolinda Čestita