NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

23.10.2017
tekst
tekst

Aktualno

ZOVEM SE ROLI Kažu mi da ću jednog dana imati svoju pravu obitelj koja će me voljeti

Foto: Sigurna kućica

Udomite psa!

Foto: Sigurna kućica

Autor: CroExpress

Moja priča počinje u skloništu za napuštene. Bio sam jedan od njih i jako, jako plašljiv. Sjećam se jedne subote kad su tete došle na druženje, nisam želio izaći na igranje. Strah me prikovao uz zidove. Ali ONA me nježno iznijela na rukama. Tada još nisam slutio kakva će mi postati prijateljica. Njeno ime je Patricija.

Kod Patricije na privremenom smještaju sada upoznajem život u kojem nema više straha, lutanja i neizvjesnosti. Učim da mogu mirno zaspati i još mirniji se buditi.

Patricija mi priča da ću jednog dana imati svoju pravu obitelj koja će me voljeti kao što me i ona voli. Priča mi o tome kako će biti lijepo nekome u potpunosti pripadati i da će doći ljudi koji će znati da ću ih zauvijek trebati. Slušam ju, a oko srca sve mi toplo i meko.

Zna Patricija, kao i ja, da je ovo samo trenutak i da ću ja morati dalje. I veselim se takvim ljudima za koje Patricija kaže da postoje - a njoj vjerujem.

Puno vam toga ona zna, pa i mene sada uči hodati na lajni, dati capu, sjesti...a ja sve slušam, jer vidim da je tada sretna.

I jednog ću dana otići u svoj pravi zauvijek dom i veselit ću se obitelji koja će biti samo moja! Zamislite - samo moja obitelj. Na samu pomisao srce u grudima poskakuje. I uvijek ću pamtiti svoju prijateljicu koja me onog dana prva podigla s prašnjavog poda skloništa.

Roli ima 8 mjeseci, cijepljen, čipiran, slaže se sa drugim psima, jako pametan, visinom malo ispod koljena (14 kg) i jednostavno divan. Upiti u inbox Sigurne kućice.

09.08.2017.

AKO ŽELITE SLATKU MAČKICU, EVO JE Vada čeka samo na vas

16.10.2017.

Možete ju doći upoznati, družiti se s njom, a sve ostale informacije dobit ćete na 098/205-049. Više>

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Croatia B - Merklingen

FOTO: Rutesheim - Croatia B

FOTO: Hrvatski dan Luksemburg

FOTO: Croatia Bietigheim - FC Löchgau

FOTO: Hercegovačka večer u Gerlingenu

FOTO: Štenci za udomljavanje

FOTO: Susret iseljenih Uzdoljana

FOTO: Germania - Croatia Bietigheim

FOTO: Velika Gospa

FOTO: IV. Hrvatske svjetske igre, treći dan