NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

24.08.2017
tekst
tekst

Aktualno

NJEŽNA I MAZNA Ova maca spašena je s ulice u zadnji čas, sada traži novi dom

Foto: M.M.

Laney se nalazi u Zagrebu.

Foto: M.M.

Autor: M.M.

Laney je nježna, mazna i nenametljiva maca. Ulovljena je u sklopu uhvati-sterilizraj-vrati projekta i ispalo je da joj je to spasilo život. Naime, bila je skotna, ali se trudnoća nije razvijala kako treba pa bi na kraju sve završilo sepsom. Morala je ostati na produljenom oporavku uz adekvatnu terapiju, tijekom kojeg se pokazalo da je jako nježna i mazna, pa je umjesto vraćanja na ulicu, dobila priliku naći dom.

Nikada ne gnjavi, a kada vam se mazi, uvijek je raspoložena. Mirnija je do srednje aktivna. Voli se poigrati s drugim micama, a ostatak vremena se izležava. Naučena je na mačje i pseće društvo i sa svima se dobro slaže.

Laney se nalazi u Zagrebu. Prema procjeni veterinara rođena je oko 31.7.2016. U novi dom dolazi veterinarski pregledana, zdrava, očišćena i redovno tretirana protiv svih parazita, cijepljena protiv zaraznih bolesti i sterilizirana. 

Udomljuje se na područje Zagreba i okolice, u stan/kuću bez izlazaka van, s omreženim balkonom/terasom i omreženim prozorima koji su tijekom toplog dijela godine otvoreni. Izlazak u dvorište dolazi u obzir samo ako mačka ne može izaći iz njega. Udomljuje se uz provjeru uvjeta, što znači da će ju teta čuvalica osobno dovesti u novi dom. Naravno, svi zainteresirani za Laney su dobrodošli posjetiti ju.

KONTAKT: 098/205-049

08.08.2017.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Velika Gospa

FOTO: IV. Hrvatske svjetske igre, treći dan

FOTO: Sommerfestival der Kulturen

FOTO: IV. Hrvatske svjetske igre, drugi dan

FOTO: Pripreme Croatie Bietigheim

FOTO: Medvedgrad

FOTO: Tvrđava Minčeta

FOTO: Proslava u Bad Cannstattu

FOTO: Tijelovo u Korntalu

FOTO: Sv. Ante u HKM Stuttgart