NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

20.01.2018
tekst
tekst

Aktualno

NJEŽNA I MAZNA Ova maca spašena je s ulice u zadnji čas, sada traži novi dom

Foto: M.M.

Laney se nalazi u Zagrebu.

Foto: M.M.

Autor: M.M.

Laney je nježna, mazna i nenametljiva maca. Ulovljena je u sklopu uhvati-sterilizraj-vrati projekta i ispalo je da joj je to spasilo život. Naime, bila je skotna, ali se trudnoća nije razvijala kako treba pa bi na kraju sve završilo sepsom. Morala je ostati na produljenom oporavku uz adekvatnu terapiju, tijekom kojeg se pokazalo da je jako nježna i mazna, pa je umjesto vraćanja na ulicu, dobila priliku naći dom.

Nikada ne gnjavi, a kada vam se mazi, uvijek je raspoložena. Mirnija je do srednje aktivna. Voli se poigrati s drugim micama, a ostatak vremena se izležava. Naučena je na mačje i pseće društvo i sa svima se dobro slaže.

Laney se nalazi u Zagrebu. Prema procjeni veterinara rođena je oko 31.7.2016. U novi dom dolazi veterinarski pregledana, zdrava, očišćena i redovno tretirana protiv svih parazita, cijepljena protiv zaraznih bolesti i sterilizirana. 

Udomljuje se na područje Zagreba i okolice, u stan/kuću bez izlazaka van, s omreženim balkonom/terasom i omreženim prozorima koji su tijekom toplog dijela godine otvoreni. Izlazak u dvorište dolazi u obzir samo ako mačka ne može izaći iz njega. Udomljuje se uz provjeru uvjeta, što znači da će ju teta čuvalica osobno dovesti u novi dom. Naravno, svi zainteresirani za Laney su dobrodošli posjetiti ju.

KONTAKT: 098/205-049

08.08.2017.

HITNO! Tina ostaje bez smještaja, sve što treba je topli dom

20.01.2018.

Sve informacije možete dobiti na Facebooku od Udruge Sehailah. Više>

SPAŠENA S PROMETNE ULICE Umiljata Besi čeka vaš poziv

16.01.2018.

Za Besi možete zvati na +385 91 7365698. Više>

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Lidija Jahr Weis izložba

FOTO: Nova godina

FOTO: Božić u iseljeništvu

FOTO: Božić u Zagrebu

FOTO: Božić u Zagrebu

FOTO: Božićna drvca

FOTO: KUD Krešimir u Mostaru

FOTO: Duhovna obnova Mittelbaden

FOTO: Hrvati u Peruu

FOTO: Charles Billich