NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

11.12.2017
tekst
tekst

Zanimljivosti

NOVI JAMES BOND Snima se u Hrvatskoj

Wikimedia commons: www.GlynLowe.com

Snimanje počinje potkraj godine.

Wikimedia commons: www.GlynLowe.com

Autor: Hina/CroExpress 

Novi nastavak franšize o Jamesu Bondu snimat će se u Hrvatskoj, prenose mediji. Novi film o Bondu temelji se na knjizi 'Never Dream of Dying' Raymonda Bensona, ima radni naslov 'Shatterhand' a Daniel Craig borit će se ovaj put protiv slijepog negativca. 

Producenti su bili bijesni kad je gradonačelnik otkrio da se u Dubrovniku traže lokacije za snimanje. Druge očekivane lokacije na kojima bi se film trebao snimati uključuju jug Francuske i Japan.

Premda je rekao da bi si 'radije polomio ruke nego ponovno snimao film o Bondu', 49-godišnji Craig opet se vraća ulozi slavnoga tajnog agenta. 

U novoj epizodi Bond se bori protiv slijepoga genijalnog kriminalca koji stoji u pozadini zločinačke organizacije zvane Unija. Radnja počinje na jugu Francuske policijskim napadom na francuski filmski studio koji krene u pogrešnom smjeru i završi ubojstvima nedužnih ljudi. Agent 007 počinje vezu s filmskom zvijezdom Tylyn Mignonne za čijeg se supruga ispostavi da je povezan s Unijom. Slavni agent ima podvodni bliski susret sa smrću, juri poljima Korzike, neočekivano susreće starog prijatelja a na kraju se obračunava sa slijepim negativcem.
Scenaristi vjeruju da će film biti sjajan nastavak 'Spectrea' te se nadaju da će snimanje početi u Hrvatskoj potkraj godine.

01.08.2017.

Krampuskarten

ZLI PRATITELJ SVETOG NIKOLE Tko je zapravo Krampus?

06.12.2017.

Ovo mitsko čudovište korijene vuče iz predkršćanske tradicije. Više>

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Charles Billich

FOTO: Kao nekad pred Božić 2017

FOTO: Croatia B - Riexingen

FOTO: Nikolinje Stuttgart

FOTO: Croatia Bietigheim - TSV Grühnbül

FOTO: Sveta misa Buenos Aires

FOTO: Croatia B - Schwieberdingen

FOTO: Vukovar u Münchenu

FOTO: Vukovar

FOTO: Kupreška večer