NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

21.01.2018
tekst
tekst

Zabava

HRVATICA U KANADI Četiri čudne situacije koje su mi se dogodile, a danas im se smijem

Ilustracija (foto: pixabay.com)

Iskustvo blogerice.

Br. pregleda: 2146

Ilustracija (foto: pixabay.com)

Autor: CroExpress

Hrvatska iseljenica koja nekoliko godina živi i radi u Kanadi na svom je blogu 'mudrilica' opisala četiri čudne situacije kojima se danas smije, a u trenutku kad su joj se dogodile bile su pomalo neobične. Njen napis prenosimo u cijelosti.

1. WC-i na poslu imaju automatsko puštanje vode.
Što je super, osim kad nisu dobro podešeni, i taman kad se namjestiš odluče nenadano pustiti vodu, pa ti poskočiš, što je signal da si gotov pa krenu ponovno pustiti vodu. I tako, umjesto da se popiškiš u dvije minute, ti se deset minuta igraš skrivača i lovice s wc školjkom.

2. Autobus, ujutro, idem na posao i držim se za vertikalnu štangu.
Ulazi kul mladić s Beats slušalicama i savršenom ravnotežom zbog koje se on ne mora za ništa držati. Balansira on, ja gledam svoja posla (zurim kroz prozor), kad autobus malo zakoči. I hopa, on naslijepo posegne za štangom i njegova ruka sleti ravno na moju i prsti mu se obaviju oko mojih. U jednoj usporenoj sekundi mi shvatimo što se dogodilo, izmijenimo pogled pun užasa, on kaže sorry, ja promumljam no worries, i oboje nastavljamo vožnju zureći u suprotnu stranu horizonta.

3. Kevin i ja se idemo naći s njegovom prijateljicom iz studentskih dana Tracy. I eno je, velikog osmjeha Tracy  se približava. Ja nabacim osmjeh i oduševljeno kažem: Hi I’m Tracy! jer svi znamo kako je prvi dojam važan a nema ništa bolje nego reći da si Tracy kad se ne zoveš Tracy.

4. Kod zubara sam. Ispala mi je plomba pa treba staviti novu. Zubar, priprema injekciju i kaže da ću je malo osjetiti kad pikne. Nije to ništa mislim si ja, ne zna on da sam je odrasla bez injekcija kod socijalnog zubara gdje je jedini spas protiv bolova bilo stiskanje paketića maramica svom snagom. Zubar s pikicom se približava zdesna, a ja krajičkom oka vidim da se i zubna tehničarka približava slijeva. Kako pikica prodire u moje zubno meso, tehničarka mi počne MILOVATI RAME. Miluje mi rame nježnim pokretima i ja imam osjećaj da će mi još i šapnuti nešto romantično u uho. Kad je zubar gotov s injekcijom, ona me prestaje milovati. Ja sljedećih pola sata na stolcu provedem u čudu te zubarske prakse.

10.07.2017.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Lidija Jahr Weis izložba

FOTO: Nova godina

FOTO: Božić u iseljeništvu

FOTO: Božić u Zagrebu

FOTO: Božić u Zagrebu

FOTO: Božićna drvca

FOTO: KUD Krešimir u Mostaru

FOTO: Duhovna obnova Mittelbaden

FOTO: Hrvati u Peruu

FOTO: Charles Billich