NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

27.05.2018
tekst
tekst

Aktualno

DARIVANJE BLIŽNJIH Donosimo vam 12 odličnih ideja za poklone pod bor

Ilustracija (foto: pixabay.com)

Neka budu od hrvatskih proizvođača!

Br. pregleda: 3429

Ilustracija (foto: pixabay.com)

Autor: CroExpress

Božić je tradicionalno vrijeme darivanja. Iako nas nametnuta komercijalizacija Božića svake godine pokušava 'nagovoriti' na sve skuplje i skuplje poklone, ove godine odlučite da se umjesto cijene poklona posvetite tome da dar bude od srca i užitak za osjetila – sladak, mirisan, ukusan... Ili pak praktičan. I po mogućnosti - od hrvatskog proizvođača.

Donosimo vam 12 dobrih ideja za božićne poklone.

Kapa, šal i(li) rukavice – prosinac je! Vani je već hladno, a ovi odjevni predmeti nikad nisu viška. 

Knjiga - knjige su posljednjih godina višestruko pojeftinile pa se sada na policama knjižara i kioska atraktivni naslovi mogu pronaći doista jeftino. 

Papuče - tko ne voli udobne papuče? Za one neozbiljnije postoje papuče sa raznim likovima iz crtanih filmova, za ljubitelje životinja papuče o obliku pasa i mačaka...

Čarape - s božićnim motivima, šaljivim likovima ili pak sportske. Praktično!

Parfem/toaletna voda – bacite oko na parfem vaše drage ili dragog i propitajte je malo je li zadovoljan/na, ako to već ne znate. Iako pravi parfemi nisu dostupni svačijem džepu, tu su toaletne vode koje će zadovoljiti neizbirljive.

Karte za kino, koncert, predstavu – ako su vaši najdraži ljubitelji filmova, glazbe ili kazališta, nećete pogriješiti ako im kupite kartu da preko blagdana skoče u kino, na koncert ili na neku dobru predstavu.

Personalizirana šalica – tko ne voli ujutro piti kavu ili čaj iz šalice koja je namijenjena baš njemu/njoj? Ako voli nogomet, kupite mu (ili dajte izraditi) šalicu s nogometnim motivom. Ako ona voli fotografiju, kupite joj šalicu sa nekom prekrasnom fotografijom ili motivom starinskog fotoaparata...

Poklon bon za masažu ili wellness
– zbog današnjeg sjedilačkog načina života, mnogi od nas imaju problema sa opuštanjem i kralježnicom. Stoga će masaža ili wellness biti jednako dobar poklon muškarcima i ženama.

Omiljeni slatkiši – ako su vaši najdraži ljubitelji slastica, zaputite se u trgovinu i odaberite nekoliko njihovih najdražih slatkiša. Nećete pogriješiti.

Okvir za slike s izrađenom fotografijom – odaberite njenu/njegovu najdražu fotografiju, kupite lijep okvir za slike i dajte je izraditi. Samo vodite računa o veličini okvira – ako je prevelik, možda neće biti praktičan. Razmislite ima li mjesta za njega.

Puzzle ili makete – za one koji vole razmišljati, puzzle će biti sjajna zabava. Ljubitelji zrakoplova ili brodova bit će oduševljeni ako im kupite makete kojima će sami izraditi neki od svojih povijesnih miljenika.

Udomljeni kućni ljubimac – odvedite svoju obitelj na Badnjak u neki od azila i udomite životinju koju život nije mazio. U vaš će život unijeti veselje, a steći ćete doživotnog prijatelja. 

19.12.2016.

Foto: B&K

BMW VEĆ OD 199€ MJESEČNO Odlična prilika za Hrvatima omiljeni njemački automobil

25.05.2018.

Ako ste zainteresirani za kupnju, javiti se možete Admiru Baliću. Više>

Foto: HTZ

FOTO Hrvatska vina predstavljena u centru Münchena: 'Najbrojniji konzumenti su naši iseljenici'

21.05.2018.

U organizaciji Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore. Više>

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Izdanje: 09.04.2014.

PreuzmiFOTO: Hodočašće u Lurd

FOTO: Kanadsko hrvatski folklorni festival

FOTO: Croatia Bietigheim - Perouse 6:0

FOTO: FSV 08 Bissingen - NK Croatia Bietigheim 3:4

FOTO: 60 godina HKM Stuttgart

FOTO: Prva pričest u HKM Beč

FOTO: 60. godišnjica HKM Stuttgart

FOTO: Etno festival u Vukovaru

FOTO: NK Croatia Bietigheim-SKV Rutesheim 6:1

FOTO: Prva pričest u HKM Stuttgart